Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Binanın çatı sisteminde gerçekleştirilen özel mineral yün kaplama uygulamalarıyla yalıtım daha da artırılmaktadır. Yalıtım değerleriyle prefabrik bina iklimlendirmeleri oldukça ekonomik hale gelmekte soğBritish isles havalarda ısıtmada sıcak havalarda da klima enerji sarfiyatında fark edilir oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve facebook sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de prefabrik ev ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve planına göre tasarlanabilen prefabrik evi prefabrik ev modelleri ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis prefabrik ev fiyatları binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp prefabrik ev üretilmekte olup four mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin prefabrik ev modelleri işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Bu malzemelerin tamamı çalışmakta, ısıya karşı genleşme katsayıları da birbirinden farklılıklar arz etmektedir. Bu ve bunun gibi sebeplerle panel aralarında kılcal çatlaklar oluşabilir. Bu çatlakların mastikle tamir edilmesi ve kısmi boya yapılması gerekebilir.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Report this wiki page